El PSPV d’Alaquàs celebra una jornada amb la participació de l’executiva comarcal del PSPV-PSOE de l’Horta Sud: «AGENDA FEMINISTA»

El dissabte 12 de juny celebraren el primer Acte Presencial del PSPV Alaquàs, amb la participació també de l’executiva comarcal del PSPV-PSOE de l’Horta Sud: «AGENDA FEMINISTA».

Començaren la jornada amb un minut de silenci pels últims assassinats de dones i de xiquetes, abans de pujar a l’Ateneu on ha tingut la primera sessió d’aquest foro sobre feminisme i socialisme, en una búsqueda de la igualtat.

La reunió va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura; el Secretari General de la Comarca, Andrés Campos; de la secretaria general de l’agrupació d’Alaquàs Elvira García Campos; de Rosa Peris, Secretaria Igualtat PSPV, Isabel Garcia, delegada federal de LGTBI, Elena Álamo, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alaquàs, i de Diana Muñoz, secretaria comarcal de diversitat i LGTBI, amb l’assistència de representants de totes les agrupacions la Comarca de l’Horta Sud.

«El Socialisme i el Feminisme són un camí cap a la igualtat. Amb este acte iniciem el Foro Comarcal «Agenda Feminista » en el que volem compartir reflexions, planificar accions i avaluar logros», destaquen des de la agrupació socialista .