El PSPV defén amb fermesa l’actuació de l’alcaldessa i resta recorregut al recurs de Compromís

El Grup Municipal Socialista manté la seua postura de “tranquil·litat” i “total confiança en el compliment al 100% de la legalitat” pel que fa a la signatura del decret que concedeix l’ocupació de la via pública per a la realització d’un esdeveniment de bous al carrer a una associació local.

El portaveu socialista, Vicent Císcar ha insistit en la “legalitat” i “correcció” de l’expedient, al mateix temps que ha tornat a insistir en el compliment amb el pacte de govern signat amb Compromís en 2019. “Ha quedat manifestament clar que no s’ha vulnerat cap punt del pacte; ni es contravé la Llei de Benestar Animal ni es trenca cap acord”.

Els socialistes insisteixen en el fet que aquest tema no té recorregut. «Compromís està fabricant una polèmica i una crisi fictícia. El que s’adverteix amb els seus actes és una falta de respecte cap a la figura de l’alcaldessa, Maribel Albalat».

El PSPV de Paiporta considera «intolerable» aquesta actitud i exigeix el mateix respecte a la figura de l’alcaldessa que quan ostentava el càrrec Isabel Martí. «El Grup Municipal Socialista sempre ha respectat les decisions d’Isabel, encara que moltes vegades no les compartíem, i demanem el mateix tracte i respecte que hem demostrat», ha afegit Císcar.

Per als socialistes és Compromís qui no respecta el pacte de govern “perquè no respecta la figura de l’Alcaldia que ja no està en les seues mans. No assumeixen que als governs de coalició sempre hi ha discrepàncies i pretenen imposar sempre la seua voluntat”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Paiporta, la socialista Maribel Albalat, ha mostrat la seua convicció amb el compliment de la legalitat. “No es farà ni el que vulga Compromís ni el PSPV, sinó el que dicte la llei».

Per als socialistes el recurs de reposició que ha presentat Compromís contra aquest acte administratiu demostra que confon espais polítics amb actes administratius, omet que hi ha una nova legislatura des de 2019 i llisca un paternalisme condescendent amb l’alcaldessa «intolerable» des de tot punt de vista.