El Puig celebra el 9 d’Octubre amb actes per a tots

Com cada any l’Ajuntament del Puig ha organitzat una sèrie d’actes i activitats per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana. Els actes del matí es concentren en la plaça de l’Ajuntament.
A les 10.45h tindrà lloc el tradicional ball de folklore valencià amb actuacions de ‘Les Escoles de Corda, Dansa i Cant d’Estil, i Tabal i Dolçaina”. Al finalitzar tindrà lloc el sorteig de sis mocaoras. Un regal que es farà a sis persones i que comptarà amb els típics dolços fets amb massapà que representen les diferents fruites i hortalisses de l’horta de valenciana.
Seguint amb el dia festiu, entorn a les 11.30h també en la plaça de l’Ajuntament les activitats se centren en els més xicotets de la població, primer amb una globotà i després amb el concert del popular grup de Burjassot, Ramonets.
Ja a la nit es tanquen els actes festius amb motiu del 9 d’Octubre amb l’actuació de la orquestra La Pato amb l’espectacle Trau la llegua. Serà a les 23.30h en la esplanada Pare Félix Ramajo.

Sanitat
Segons ha explicat el regidor Marc Oriola, “a poc a poc anem recuperant la normalitat. Farem diversos actes amb motiu del 9 d’Octubre sempre complint amb tots els protocols i mesures de seguretat que establisca la Conselleria de Sanitat”.