El Puig celebra el 9 d’Octubre amb el musical de l’Alqueria Blanca

Els actors de la popular sèrie de televisió L’Alqueria Blanca protagonitzen el musical “Festa Major”, una obra que ocuparà la part més lúdica de les celebracions que l’Ajuntament del Puig de Santa Maria ha preparat enguany per commemorar la data significativa del 9 d’Octubre.

A través de 23 cançons que repassen l’extensa i variada tradició musical valenciana, el musical recupera l’esperit de les festes de poble en un espectacle divertit i emotiu que podrà contemplar-se a l’esplanada del Monestir el dilluns 8 d’octubre a partir de les onze de la nit.

L’endemà, els actes centrals del dia 9 d’octubre tindran lloc a partir de les 9:45 hores, amb la tradicional passejada cívica des de l’Ajuntament fins a l’emblemàtica ermita de Sant Jordi, on hi haurà un espectacle de danses i música tradicional valenciana que anirà a càrrec de les escoles de corda i pua, cant d’estl i danses valencianes del centre cultural municipal La Marina. Tot seguit, s’oferirà un esmorzar a les persones assistents.

Per a la regidora de Festes Maite Sánchez es tracta de celebrar “la festa de la cultura i la identitat valencianes contada pels nostres músics a través de la nostra pròpia i singular manera d’expresar-nos”.

Els més menuts de la casa tindran la seua ració de diversió amb jocs i animació infantil de matí i de vespraa a la plaça de l’Ajuntament. A les 19 hores arribarà el moment de les cançons i les rialles amb l’espectacle “Recordem cantant”, que recupera cançons populars de la nostra cultura adaptades per al públic infantil.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *