El Puig es mostra a Fitur amb dos nous espots a vista de dron

DSC_0027El Puig està, per huité any consecutiu, en  Fitur (del 18 al 22 de gener),  on presentarà les seues últimes novetats i l’oferta turística del municipi,  amb l’aval de més de 60.000 visitants anuals. “Esta fira, en conjunció amb la resta d’accions per a fomentar el turisme, és una gran oportunitat per a consolidar el Puig com a destinació turística de referència a nivell de la comunitat, amb l’impacte socioeconòmic que això comporta”, assegura la regidora de Turisme, María Saldaña. En la cita turística, es presentaran els dos nous espots promocionals: Monumental i Natural, realitzats amb les últimes tecnologies i aparells com els drons que oferixen una impactant visió i col·loquen el visitant en una posició privilegiada.

Per a esta nova edició, l’aposta turística se centra a potenciar la innovadora oferta gastronòmica. En estos moments, s’estan preparant les noves edicions de les Jornades Gastronòmiques i de la Ruta de la Tapa on es va a conjugar  gastronomia, rutes turístiques, música i, enguany com a novetat, concurs de balcons per a posar “El Puig, encara més bonic”.  En la fira, s’oferirà un show cooking amb degustació a càrrec d’Arrozería Huerto de Santa María que elaborarà la típica olla de Sant Pere (de fesols i naps), un plat tradicional del municipi que s’oferix cada any en la festa del patró l’últim cap de setmana de gener.

El Puig compta amb 5 salons de banquets: Jardines de la Hacienda, Campo Aníbal, Huerto de Santa María, la Cartoixa d’Aracristi i Jardins La Cartoixa. Un potencial que també es va a mostrar en la fira i, per a simbolitzar la relació del municipi amb la celebració d’esdeveniments, s’oferiran detalls “romàntics” a les persones que s’acosten per l’estand sol·licitant informació.

D’altra banda, l’objectiu és posar en valor totes les visites guiades que es realitzen. Superat el repte d’oferir rutes tots els caps de setmana de l’any, en estos moments s’estan dissenyant dos noves rutes teatralitzades, la de l’ermita Sant Jordi  (“L’espasa perduda de Jaume I”) i “Jaume I el Conqueridor”. Se sumen a les de “Cavallers i princeses”, “Refugis i trinxeres”, “El Puig, un poble de l’Horta” i les visites als principals monuments de la població: el Monestir de Santa Maria del Puig, la Cartoixa d’Aracristi,  el Museu de la Impremta i les Arts Gràfiques o la Torre de Guaita.
El municipi compta amb el guardó atorgat pel Club de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana en la categoria de Millor Destinació de Turisme Familiar Un reconeixement molt important que valora les infraestructures, servicis i oferta turisticocultural del municipi per a fomentar el turisme familiar.

I és que El Puig és gastronomia, cultura, festes tradicionals, horta i platges tranquil·les i familiars que cada any milloren les seues infraestructures i servicis.
El nombre de visitants al municipi continua incrementant-se, any rere any; durant el 2016 es van registrar més de 60.000 visitants i es continua treballant en noves propostes de turisme familiar, mediambiental i accessible per a aquelles persones amb discapacitat.

Durant la fira, per gentilesa dels Hotels Ronda i Casbah, se sortejaran entre les persones que  passen a visitar l’estand una estada per a dos persones.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *