El Puig rep una subvenció de 60.000 euros per a fomentar l’ocupació

El consistori del Puig ha rebut una subvenció de 60.929,23 euros per a fomentar l’ocupació. L’Ajuntament del Puig ha tramitat la sol·licitud de diferents programes subvencionats al SERVEF, en el marc del Programa d’Iniciativa Social en col·laboració amb les Corporacions Locals i serà beneficiari de diverses subvencions, en tres línees d’actuacions.

Pel que fa a les “Obres d’Interés General i Social”, l’Ajuntament contractarà a 2 peones de jardineria i a 2 peons per al manteniment dels camins rurals, durant un període de poc més de 3 mesos. D’altra banda, els joves també tindran protagonisme, ja que en la línia de “Contractació de persones joves desocupades”, s’incorporaran al consistori un tècnic per a l’àrea de joventut i un tècnic per a l’àrea de serveis socials, que mitjançant un contracte en pràctiques, recolzaran els seus respectius departaments, durant un període de 6,5 mesos. Finalment, la Corporació posarà en marxa un programa específic d’orientació laboral, a través del qual atendrà les persones desocupades de llarga durada, de manera individual i amb tallers grupals, per tal de millorar la seua ocupabilitat. Dos tècnics s’encarregaran d’aquesta important tasca durant un període de 5 mesos.

L’import final de la subvenció concedida per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a l’Ajuntament del Puig de Santa Maria per a la totalitat dels serveis és de 60.929,23 €

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *