El regidor d’Educació de Paiporta manté una reunió informativa amb les directives dels tres centres paiportins inclosos al Pla Edificant

El regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, ha mantingut una reunió aquest dimecres amb els equips directius dels centres paiportins inclosos al Pla Edificant, per tal d’informar-los de primera mà de tots els avanços que s’estan realitzant, quant a la gestió i avaluació dels projectes, a cadascú d’ells.

En concret, són tres els centres educatius paiportins amb actuacions previstes dins del Pla Edificant per a la seua millora: el CEIP Jaume I, l’IES La Sénia i el CEIP L’Horta.

 «Al llarg de tot aquest curs escolar, des d’Educació i l’Ajuntament hem mostrat reiteradament tant a les famílies com al personal docent i directiu la nostra implicació i aposta per l’educació pública i de qualitat. Això passa també, evidentment, per comptar amb infraestructures i equipaments amb el millor condicionament possible. Per això continuarem treballant i dialogant amb Conselleria, per tal de fer d’aquestes millores als centres una realitat com més prompte possible», ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Sánchez ha traslladat a les directives que el CEIP Jaume I és el centre educatiu amb el projecte més desenvolupat i el començament de les actuacions més a prop. Per la seua part, la memòria valorada de l’IES La Sénia ja està finalitzada i en mans de Conselleria per al seu estudi. Quant al CEIP L’Horta, s’està iniciant la redacció de la seua memòria.

«En tots els casos estem emprant-nos a fons i encaminant els projectes a l’hora, treballant en les tres parcel·les educatives al mateix temps. Cada volta estem més a prop que es comencen les actuacions i de seguida veurem com ho fan al Jaume I», ha afegit el regidor.

Dins de les actuacions previstes pel Pla Edificant per a l’IES La Sénia, gràcies a l’interés i tasca de negociació de la corporació municipal, finalment comptarà amb un nou edifici. En el cas de L’Horta, des de l’Ajuntament s’ha demanat a Conselleria la reforma integral del col·legi, que ja s’està valorant . Al CEIP Jaume I s’invertiran 1’5 milions d’euros per tal de fer millores en matèria d’accessibilitat, seguretat i condicionament interior i exterior del centre.