El saló de plens s’ompli per presenciar el debat electoral a l’alcaldia de Godella

Els candidats i candidates a l’alcaldia de Godella participaren ahir, dijous 16 de maig, en un debat electoral al saló de plens de l’Ajuntament, que es va omplir per complet.

José María Musoles Granada (PP), Eva Pilar Sanchis Bargues (Compromís), Irene Ferré Manzanero (Unides Podem-EUPV), María Teresa Bueso Marqués (PSOE) i Francisco Javier Beltrán Giner (Ciudadanos) van poder exposar les línies generals del seu programa davant l’atenta mirada d’un gran nombre de veïnes i veïns. El candidat Carlos Javier Carles Martí (Contigo Somos Democracia) es va absentar d’este debat, que estava moderat pel periodista de l’Ajuntament, Pau Borredá Ricart.

Cada polític va tindre tres intervencions: la primera de 5 minuts per exposar les seues propostes, la segona de 3 minuts per replicar la resta de postures i una última de 4 minuts per demanar el vot.

La ciutadania, que va ocupar el pati de butaques, va tindre l’oportunitat de reomplir uns formularis per realitzar preguntes als candidats i candidates. Estes preguntes no es contestaren durant el debat, sinó en els dies posteriors a través del canal triat pel propi veí o veïna: per escrit, per telèfon o mitjançant una reunió.

Des de la regidoria de Comunicació agraïm la participació de tots els candidats i candidates i la presència dels veïns i veïnes que ahir ens acompanyaren.

El debat es pot vore en video en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=toskEYjNYv8&feature=youtu.be

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *