El Skate i la Scooter, protagonistes este cap de setmana al Parc Central de Paterna

La Casa de la Joventut de l’Ajuntament de Paterna ha organitzat un cap de setmana dedicat als amants del skate i de la scooter amb l’organització d’una infinitat d’activitats dirigides als afeccionats d’aquest esport de dues rodes.

 

D’aquesta manera, el Skatepark del Parc Central acollirà des de les 10 fins a les 14 hores des d’exhibicions i master class fins a actuacions musicals en directe.

 

El dissabte, 16 d’abril serà el Dia de la Scooter, amb la visita de Rubén Rodríguez i Fran Simón, que mostraren al públic les seues habilitats amb el patí.

 

El Dia del Skate serà el diumenge 17, amb exhibicions a càrrec de Hi Ha Skateboarding i l’actuació dels grups de música Krang i Bats Motel a partir de les 12 hores.

 

Per a poder participar en aquesta activitat, és necessari l’ús de casc i protectors i tenir més de 12 anys.

 

El regidor d’Educació, Joventut i Esports, José Manuel Mora ha destacat “la gran expectació que han despertat aquestes jornades entre el col·lectiu d’afeccionats a aquest esport” al mateix temps que ha recordat que a “Paterna existeix un nombre molt important de joves que practiquen aquest esport que va augmentat d’adeptes any rere any”.

 

En aquest sentit, Habita també ha indicat que “des de l’Ajuntament de Paterna estan treballant perquè els afeccionats al skate i al scooter tinguen unes instal·lacions dignes on practicar-ho en les millors condicions de seguretat”. Referent a açò, també ha anunciat que acaben de condicionar el Skatepark del Parc Central i que tenen contemplades altres actuacions per a habilitar espais on poder usar i gaudir d’aquests patinets.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *