El TAMA d’Aldaia ofereix per al 2016 vint espectacles de teatre, música, màgia, dansa i cinema

El TAMA d’Aldaia comença la temporada escènica de 2016 amb l’obra ‘La gent’ de la companyia valenciana Pérez&Disla. La representació tindrà lloc el divendres, 15 de gener. ‘La gent’ és una experiència de grup que denuncia, amb humor i sense cap tipus de benevolència, el concepte de participació ciutadana respecte al descontent d’injustícia social a causa de la crisi econòmica actual. L’obra ha estat finalista en els Premios MAX Mejor Autoría Revelación 2014, i ha rebut el premi a l’espectacle més innovador i original del Festival Internacional de Teatro y Artes de Calles de Valladolid.

Una àmplia oferta escènica
Aquesta obra és una de les vint ofertes de teatre, música, màgia, dansa i cinema que ofereix el TAMA al llarg del primer trimestre de 2016. Una oferta escènica on la programació en valencià adquireix un especial protagonisme.
Pel que fa al teatre, el TAMA acollirà el 16 de febrer ‘El crèdit’ de la companyia Bitó i Focus. Així mateix, el 3 de març es representarà amb motiu de la Setmana de la Dona l’obra ‘Cinc actrius lligen Rododera’, mentre que el 6 de març actuarà Maduixa Teatre de València amb l’espectacle ‘DOT’.

Cinema en valencià
Altra novetat és el Cicle de Cinema en Valencià, els dies 21, 22 i 23 de març. L’escenari del TAMA d’Aldaia s’obrirà al seté art adreçat als escolars d’Aldaia, amb les pel·lícules ‘Els minions’, ‘L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta’, ‘Asterix i la residència dels Déus’, ‘Del revés’ i ‘Rastres de Sandal’. Una iniciativa que es realitza amb la col·laboració de la Fundació Escola Valenciana i els centres educatius d’Aldaia.

‘Volem’, música en valencià
Igualment, la música tindrà el seu espai al TAMA. El segon cicle ‘Volem’ de música en valencià comença el 29 de gener amb Carles Dénia&La Nova Rimaire, que presenta el seu darrer disc ‘L’home insomne’, nominat millor disc folk i millor cançó en els Premis Col·lectiu Ovidi Montllor 2015. El seguirà el dia 26 de febrer Aspencat amb el seu darrer treball ‘Tot és ara’, un disc premiat pels seus arranjaments pel Col·lectiu Ovidi Montllor. Altra novetat és la presentació al TAMA de la versió en valencià de la cançó ‘València en falles’, a càrrec de Bajoqueta Rock, en un acte organitzat per l’Ajuntament de València en col·laboració amb el d’Aldaia.

Moguda pop rock amb Los Secretos
En altra línia, per als amants del pop rock, el TAMA acollirà un concert acústic de Los Secretos, amb un ampli repertori de les seues millors composicions en les quals reten un homenatge als autors i cançons que els van inspirar. Los Secretos és un grup sorgit de la movida madrileña dels vuitanta sota la influència de la New Wave britànica. Una moguda musical que no ens podem perdre.
A més, sense perdre el ritme i el pas, el TAMA acollirà el 5 de febrer el concert d’Spanish Brass en commemoració del seu 25 aniversari, mentre que el 12 del mateix mes la companyia Otradanza d’Alacant presenta ‘Eva i Adam’, una adaptació del mite del cos i les seues possibilitats. I també la imaginació de màgia pujarà a escena de la mà de Nacho Diago, el 28 de febrer, amb l’espectacle de jocs i trucs senzills ‘Días de nocilla y magia’.

EMTA, Schola Cantorum, col·legis i falles
Tot això, sumant també a una rica programació d’espectacles a càrrec de l’Schola Cantorum amb el seu XV Concert de Veus i representacions de les falles d’Aldaia al TAMA, sense oblidar les actuacions teatrals que tindran lloc al Teatre del Mercat organitzades pels col·legis del municipi, l’Escola Municipal de Teatre i el grup IMPROU amb la XI Lliga d’Improvisació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *