El València CF demana a l’Ajuntament de Paterna que retire el PAI que afecta a la Ciutat Esportiva

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha afirmat que “farem tot el que estiga en la nostra mà perquè el València CF es quede en el municipi”.
Així s’ha pronunciat després que el València CF haja presentat aquest matí per registre d’entrada en l’Ajuntament de Paterna un escrit sol·licitant que es done per retirat del Programa d’Actuació Integrada (PAI) que afecta a la Ciutat Esportiva, i en el qual l’entitat sol·licita la devolució de la garantia provisional, que ascendeix a 333.900 euros, i que va dipositar en 2013.
El primer edil ha defensat que “el València CF forma part de la nostra identitat i volem que les relacions seguisquen sent excel·lents”. A més, ha reiterat que “els paterneros i paterneras estem orgullosos que el nom de la nostra població vaja lligat al València CF”.
L’Ajuntament de Paterna, mitjançant acord plenari de 20 d’agost de 2012, va acordar l’inici del procediment per a la gestió indirecta del PAI pel qual el València CF va haver d’abonar el 2% corresponent al preu previst de la licitació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *