El video de Compromís per Aldaia fa feredat en la xarxa

Compromís per Aldaia encara la recta final d’aquesta campanya electoral amb un missatge directe que llança el candidat Carles Andrés a tota la ciutadania. Per això usa de bell nou les noves tecnologies, i només acabat de penjar al Facebook, ja fa feredat per la xarxa.

Compromís per Aldaia acabarà els actes de campanya aquest divendres 22 de maig, amb la seua presència al Cinturó Verd per la vesprada, al que posteriorment seguirà un sopar de germanor en què militants i simpatitzants agafaran forces de cara al decisiu diumenge 24-M, el dia en què els valencians i aldaiers ens hi juguem molt: assolir un futur de progrés o retrocedir més encara amb les nefastes polítiques d’aquest PP ancorat en el passat, i corcat per la corrupció i la mala gestió.

Carles Andrés, un excel·lent candidat amb un equip de qualitat
Facebook s’ha convertir en una eina de comunicació perfecta per aconseguir que el missatge que Compromís per Aldaia aplegue ràpidament i directa a tota la ciutadania aldaiera. En primer lloc Carles Andrés, ha volgut reconéixer el treball incansable en equip que hi ha al si de Compromís per Aldaia. Un equip format per persones que tenen en comú el coneixement del poble, que coneixen Aldaia, que estimen Aldaia i que estan dispostes a treballar per Aldaia.
I, tal i com afirma al vídeo, manifesta que “Heu de saber que Compromís ha estat realment durant l’última legislatura l’autèntica oposició. Hem sigut una oposició dura, hem sigut una oposició combativa, però sempre respectuosa amb la institució i amb els altres partits. La població vol transparència. La població vol treball i treball ben fet. Hem perseguit qualsevol indici d’irregularitat en l’àmbit que fóra, en l’àmbit econòmic, en l’àmbit urbanístic… I, a més a més, hem volgut aportar també la nostra perspectiva del que pensem que hauria de ser un projecte municipal. En eixe sentit hem fet costat sempre a l’oposició en aquells aspectes que pensàvem que representaven una política progressista, valencianista i ecologista. En definitiva, hem sigut l’oposició a l’ajuntament d’Aldaia durant els darrers quatre anys.”

Més endavant destaca que “el programa de Compromís és un programa previsible, en un sentit de satisfacció. Compromís és un partit democràtic, un partit que aposta per la participació ciutadana, per la transparència, per obrir finestres… Som un partit que creu en l’Economia del Bé Comú. Som un partit que estem a favor d’ajudar els més desfavorits.”

Insisteix en la importància de l’economia basada en el Bé Comú, en la indústria cultural i afig que “també l’Educació tindrà un protagonisme destacat. Nosaltres apostem molt per l’educació i per la formació com a elements inevitables del que seria la creació d’oportunitats de treball, especialment per a la gent més jove.”

Després de insistir en què “l’Horta forma part de la nostra idiosincràsia, la volem protegir”. I avança la necessitat d’aplicar una moratòria urbanística, ja que “no volem donar peu a l’especulació urbanística, no volem donar peu a corrupció política dins de la institució.”

Finalment insisteix en què “nosaltres estarem sempre al costat de les persones que ho tenen més complicat en un moment de dificultat com la nostra, apostar per Compromís és una aposta segura perquè sobretot sempre ens hem comportat amb rigor, amb honestedat i amb valentia.”

I, per tot això, demana als aldaiers i aldaieres el vot per a Compromís per Aldaia.
I a les autonòmiques, votant Compromís, volem Mònica Oltra de presidenta
Igual que els aldaiers i aldaieres tenim una responsabilitat majúscula en escollir bé els nostres governants municipals per als propers quatre anys, des de Compromís per Aldaia volen remarcar la importància de votar Compromís a les eleccions autonòmiques del 24-M, per reforçar la formació que ha sabut erigir-se en defensora de la ciutadania valenciana i contra les pràctiques abusives, i polítiques nefastes que el PP ha estat duent a terme des de la Generalitat Valenciana, contra les persones d’aquesta terra.
Votar Compromís no només és apostar per la garantia en el canvi en el govern autonòmic, sinó que, i això també és extremadament important, elegir de presidenta la candidata Mònica Oltra, sens dubte la millor preparada de tots els candidats per exercir aquest càrrec, i la millor valorada en les enquestes prèvies.
Ara toca que els aldaiers i aldaieres decidim també el canvi a València i a la Generalitat, votant Compromís.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *