Els actes vandàlics retarden la inauguració de la plaça d’Espanya de Manises

Durant la passada nit diversos actes de vandalisme han tingut lloc en la zona de la Plaça d’Espanya de Manises on s’estaven realitzant diversos treballs de remodelació i millora de la mateixa.

Els vàndals s’han dedicat a trencar les plaques de pedra que estaven preparades per a ser col·locades i també han vessat per gran part de la superfície del sól i de la font el líquid impermeabilizante de manera que ara algunes plaques han de ser substituïdes el que comportarà un retard en la finalització de les obres.

Segons paraules del regidor d’urbanisme, Àngel Mora, “la inauguració de la plaça estava prevista per a la propera setmana però aquests actes incívics provoquen un retard inesperat en l’obertura de la mateixa”.

La Diputació de València va concedir una subvenció d’1.106.323,92 € a l’Ajuntament de Manises en el mes de setembre amb la finalitat de realitzar inversions financerament sostenibles i d’aquesta manera millorar molts aspectes de la nostra ciutat.

Un dels projectes inclosos dins d’aquesta subvenció va ser la remodelació de la Plaça d’Espanya. Les obres es van iniciar el passat mes d’abril i tenien com a finalitat recuperar la plaça per a l’ús de la ciutadania i aprofitar millor la distribució de l’espai existent en la part inferior de la plaça.

El projecte està dividit en dues parts, en primer lloc s’ha creat una zona lúdica distribuïda entre un àrea d’oci infantil i una altra d’exercicis biosaludables i d’altra banda, s’ha reestructurat la part de la plaça.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *