Els col.legis Antonio Machado i Vicente Tosca de Xirivella obrin les seues portes en estiu

Els col·legis Antonio Machado i Vicente Tosca de Xirivella acullen l’edició d’enguany de l’Escola d’Estiu, amb prop de 140 participants. Una escoleta que ajuda a conciliar la vida laboral i familiar de molts llars.

La temàtica d’enguany gira al voltant dels exploradors, amb la qual les introduiran en la història dels Ibers i faran que els més menuts del nostre municipi se senten com a verdaders aventurers amb les activitats que els tenen preparades tant educatives (animació a la lectura, tallers…) com esportives (jocs d’aigua, esports alternatius…). També hi ha eixides a la piscina municipal de Xirivella i excursions com la ruta de l’aigua a Chelva, la platja de Bugarra o el parc de Pocoyo de Rocafort, per als més menuts.

L’Escola d’Estiu te com objectiu seguir amb l’educació dels xiquets en el seu temps lliure, introduint-les una sèrie de valors com el respecte al medi ambient, la convivència amb el seus companys i companyes o, aprendre a comportar-se dins dels museus. Així com entretenir i fer gaudir amb la cultura als més menuts del nostre poble.

Te una duració de quatre setmanes. A l’Escola d’Estiu també és habitual que els divendres siguen jornades de portes obertes per a què els pares i mares siguen partícips de la festa d’acomiadament que s’organitza per aquells xiquets que finalitzen la seua assistència eixe dia i a més, per poder veure el treball realitzat pels seus fills durant la setmana. Per últim, cal ressaltar que l’Escola d’Estiu ofereix el servei d’escoleta matinera i menjador.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *