Els dies 12 d’abril i 24 d’agost de 2021, festius locals a Godella

El ple de Godella va aprovar que el 12 d’abril i el 24 d’agost, dies en què se celebra Sant Vicent i Sant Bertomeu, respectivament, siguen considerats festius locals en el calendari laboral de 2021 després dels vots a favor dels representants de l’equip de govern, integrat per Compromís i PSOE, l’abstenció de Ciutadans i Unides Podem-Esquerra Unida i els vots en contra del Partit Popular.

 

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va argumentar al ple els motius pels quals s’han proposat estos dos dies com a festius locals: «Estimem que Sant Vicent ha de continuar sent festiu per a permetre la conciliació familiar. Els nostres escolars disposen de festa eixe dia, així que tractem que els seus pares puguen estar amb ells».

 

Respecte al 24 d’agost, la primera edil va explicar que és «un dels dies més importants per al nostre poble perquè se celebra Sant Bertomeu. De fet, existeix consens amb la Junta Local de Festes per a mantindre-ho com a festiu».

 

Sanchis, a més, va reiterar que l’elecció d’estos dos dies es fa per a «defensar els interessos de la majoria de la població» que continuen reclamant que estes jornades siguen festives a Godella.