Els dos instituts de Paiporta, entre els 25 amb millors notes de Selectivitat de la Comunitat Valenciana

Els Instituts d’Educació Secundària (IES) Andreu Alfaro i La Sènia de Paiporta es posicionen com a onzé i vinté amb millors notes en la Prova d’Accés a la Universitat (PAU) a la Comunitat Valenciana, segons l’informe oficial de la Conselleria d’ Educació, Investigació, Cultura i Esport. D’acord amb aquestes dades, l’Andreu Alfaro té el tercer millor resultat d’entre tots els instituts públics del territori, mentre que La Sènia ha quedat en el nové lloc.

En aquest 2018, l’Andreu Alfaro va presentar un total de 37 estudiants i estudiantes a la prova d’accés a la universitat, dels quals van aprovar tots, amb una mitjana de 7,636 sobre 10 en la fase obligatòria. Només difereixen en 0,4 punts de l’institut amb la millor nota. La mitjana de l’expedient de l’estudiantat de Batxillerat a l’institut de Paiporta és de 7,618.

De La Sènia es van presentar amb èxit 14 alumnes, tots amb aprovat i amb una mitjana de 7,483. Encara que les seues notes de PAU van ser lleugerament més baixes, la nota mitjana de Batxillerat a La Sènia és de 8,311. L’alumnat de l’institut paiportí supera en aquest aspecte a alguns dels 10 millors resultats de la llista.
Els dos instituts de Paiporta es colen així entre els 25 primers de la llista i experimenten una millora espectacular, ja que en tan sols un any han passat de les posicions 217 (IES La Sènia) i 266 (IES Andreu Alfaro) als llocs d’honor del ranking.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *