Els estudiants del programa «La Dipu et Beca» s’incorporen a Xirivella

Les persones estudiants que participen en “La Dipu et Beca” han començat a incorporar-se a les seues pràctiques en l’Ajuntament de Xirivella.

Gràcies al programa de beques de formació dirigit per la Diputació de València, 23 estudiants universitaris i de Formació Professional treballaran durant els mesos de juliol i agost en el consistori del municipi.

Els becaris i becàries han sigut destinats a departaments com el d’Informàtica, Urbanisme, Sanitat i Consum, Serveis Socials i Joventut, així com en la Biblioteca, l’Àrea Econòmica o l’Agència de Desenvolupament Local.

Es tracta d’estudiants que cursen graus com el d’Història, Informació i Documentació, Dret, Medicina, Infermeria, Magisteri, Negocis Internacionals, Ciències Ambientals, Belles arts, Enginyeria Elèctrica, Periodisme, Treball Social, Psicologia o Administració d’empreses.

També hi ha persones que estudien de Cicles Formatius de Grau Superior en Administració de Sistemes Informàtics de Xarxa, en Administració i Finances i en Prevenció de Riscos laborals. A més, una de les estudiants en pràctiques es troba realitzant un Màster en Enginyeria Aeronàutica.

Durant estos dos mesos, realitzaran les pràctiques tutoritzats per personal de l’Ajuntament i rebran una compensació econòmica de 500 euros al mes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *