Els nou pobles de l’Horta de la línia 3 de Metrovalència alliberen llibres a les estacions

Les Biblioteques Municipals de la Línia 3 de metro han posat en marxa «Llibres viatgers», un nou servei per al foment de la lectura.

 

Les Biblioteques d’Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell, La Pobla de Farnals i Rafelbunyol han començat a treballar conjuntament en projectes col·laboratius per tal d’oferir més i millors serveis als ciutadans i ciutadanes de l’Horta Nord.

 

Llibres viatgers és el punt de partida d’aquests serveis i pretén fomentar l’hàbit lector mitjançant l’oferiment de llibres lliures per a la lectura en totes les estacions de MetroValència, des d’Alboraia fins a Rafelbunyol.

 

Es tracta de la primera activitat posada en marxa per les biblioteques participants de la línia 3 de metro, ja que aquest és un dels elements vertebradors de tots els nostres municipis.

 

A les estacions trobareu prestatgeries, caixes o casetes on hi haurà llibres lliures, els viatgers iviatgeres els podran agafar i llegir-los sense límit de temps, per després tornar-los a deixar en lamateixa estació o en qualsevol altra en el lloc establert per a donar-li una altra oportunitat de serllegit.

 

Les instruccions del servei són molt senzilles: Tria un llibre, llig-lo i gaudeix, quan l’hages acabattorna’l a qualsevol punt de lectura.

 

El servei es posarà en marxa a partir del dia 26 d’abril, aprofitant les celebracions del DiaInternacional del Llibre, encara que algunes biblioteques s’afegiran a l’activitat ambposterioritat.