Els partits d’esquerres de Paiporta comencen a treballar en un programa de govern

Les forces d’esquerra de Paiporta treballem ja en un programa de govern conjunt per tal de reconduir la situació política i social del poble. El passat dimarts, representats de Compromís, PSOE i PODEU, mantiguerem una reunió formal en la que acordarem treballar en prospostes i idees concretes per donar solució als problemes de les paiportines i els paiportins.

 

La trobada tingué lloc a la seu de Compromís i els tres partits funcionarem amb un document inicial basat en polítiques socials concretes, que parlaven de desnonaments i d’atenció a les families que estan en una situació d’emergència social. La transparència i la participació ha sigut altra de les àrees de treball en la que ja hem començat a arribar a acords per trencar amb l’opacitat amb la que l’Ajuntament de Paiporta ha funcionat els darres huit anys.

 

Amb els objectius d’elaborar un pla de xoc per atendre les persones més necessitades del poble i crear polítiques d’ocupació, i altre pla per regenerar democràticament el consistori, COMPROMÍS, PSOE i PODEU ens hem emplaçat a una nova reunió el proper dilluns 8 de juny, mentre anem estudiant les propostes amb els nostres equips.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *