Els Reis Mags arribaran a les 18.00 hores a Alaquàs

Els patges reials van anunciar el dilluns 4 de gener l’arribada dels Reis Mags pels carrers d’Alaquàs. Centenars de xiquets i xiquetes van entregar les seues cartes als emissaris reials en un pregó i cercavila molt participatiu organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs.

 

La comitiva va eixir des del Castell d’Alaquàs acompanyada d’una burreta on els xiquets i xiquetes dipositaven les cartes. En una cercavila van arribar a la porta de la parròquia de la Santa Creu on es trobava el betlem vivent organitzat per l’associació l’Oroneta i on la mateixa entitat va convidar a castanyes a tots els xiquetes i xiquetes. A continuació, els patges reials es van desplaçar fins el Castell d’Alaquàs on van obsequiar els assistents amb llepolies.

 

La Cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc aquesta vesprada i en ella participaran més de 300 veïns i veïnes de diferents associacions i col·lectius.

 

L’esdeveniment començarà a les 18 hores al col•legi González Gallarza i recorrerà els carrers fins arribar a l’Ajuntament d’Alaquàs on es realitzarà una recepció oficial a càrrec dels col•lectius participants: l’Escola de Teatre Joan Alabau, el grup de Danses l’Olivar, els Corresponsals Juvenils, l’Associació de Moros i Cristians Perolers, la Junta Local Fallera, l’associació l’Oroneta, la Unió Musical d’Alaquàs, els Clavaris del Crist 2016, les Clavariesses dels Dolors, AMPA Madre Josefa Campos, el grup ALHAM i el tren de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *