Els Reis Mags arribaran a Silla en barques tradicionals

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Silla té programada l’arribada dels Reis Mags el pròxim 5 de gener a les 16.00 h al Port de Silla. Es farà amb les barques tradicionals de les associacions locals i en col·laboració amb la Confraria de Pescadors per a celebrar la concessió a la pesca artesanal i la navegació a vela llatina com a BIC.

Una vegada al poble, els Reis Mags començaran la Gran Cavalcada amb Barca pel carrer de València, acompanyats de la Colla de Dolçainers i Tabaleters el Garbí, de personatges Disney i d’un poblat nadalenc muntant per GEIM l’Escoleta Infantil, grup d’animació, ballarines del clubs de patinatge Xen Silla i l’Albufera i pescadors i pescadores de les sis falles de Silla. En arribar a la plaça, es farà l’ofrena d’or, encens i mirra al Betlem vivent a la porta de l’església muntat per part del grup Scout Creixent. A continuació, l’alcalde de Silla entregarà les claus del poble de Silla als Reis Mags, i ells regalaran a tots els xiquets i xiquetes de Silla l’actuació musical del grup Diverpeques amb les cançons infantils més populars.

En la seua visita a Silla, els Reis Mags arreplegaran les cartes que els xiquets i les xiquetes han deixat a la bústia reial ubicada a l’Ajuntament des del passat 14 de desembre. Entre elles, els Reis trobaran les cartes en valencià que la Regidoria de Normalització Lingüística ha distribuït als col·legis del nostre poble.

A més, l’Ajuntament de Silla vol tindre-ho tot preparat per a rebre els Reis Mags com es mereixen. Per això, ha preparat una ambientació musical nadalenca al carrer de València de la qual, es podrà gaudir tots els dies d’11 a 14 h i de 17 a 20 h fins que arriben les seues majestats.

En aquesta ambientació musical es pot escoltar el nou CD Una mirada actual al cançoner del Nadal valencià. Ara ve Nadal, editat per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i distribuït per la Regidoria d’Educació i Normalització Lingüística de Silla entre tots els col·legis.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *