Els serveis socials de Sedaví reben 25089 euros de la Conselleria d’Igualtat per a fer front a l’impacte de la Covid-19

J. Ferran Baixauli Chornet, portaveu de Compromís a Sedaví, informa que l’Ajuntament ja ha rebut els 25089 euros, que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha concedit al municipi, per a què els seus serveis socials d’atenció primària puguen seguir fent front a l’impacte social de la COVID-19.

Es tracta d’uns fons atorgats amb decret, mitjançant el qual, el departament que dirigeix Mónica Oltra, destina concessions directes, de caràcter excepcional i singularitzat, a 231 municipis de la Comunitat Valenciana, entre els que s’inclou Sedaví, i que tenen com a finalitat, la protecció de totes aquelles persones afectades directament o indirectament per la COVID-19.

Així se subvencionen, d’una banda, crèdits destinats a garantir prestacions bàsiques de serveis socials, com els serveis de proximitat de caràcter domiciliari, els dispositius d’atenció a persones sense llar, l’adquisició de mitjans de prevenció o les prestacions econòmiques individualitzades.

De la mateixa forma, se subvencionen els crèdits destinats a garantir el dret bàsic d’alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat.

Des de Compromís, s’ha volgut destacar la importància dels serveis socials municipals que, com no pot ser d’una altra manera, continuen operatius, ja que es tracta d’un servei essencial. En esta difícil situació que estem patint, es posa en evidència, com necessitem potenciar una societat que atenga
i tinga cura d’aquells que són més vulnerables.