Els socialistes de Paterna presentaran per tercera vegada al pròxim ple el xec-bebé

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha avançat que l’actual equip de Govern del PSOE portarà “de nou a ple el xec-bebé perquè Paterna ho reclama”. Així ho ha afirmat per a valorar l’acord plenari aprovat anit en el qual amb 18 vots dels 25 regidors –a excepció d’EU i PSOE-, es va tombar la modificació de 4,3 milions d’euros que incloïa destinar 240.000 euros al programa de xec-bebè.

 

L’Alcalde, Juan Antonio Sagredo, ha declarat aquest matí “que podran vestir-ho com vulguen, però la realitat és que van votar en contra d’ajudar a centenars de futurs papàs i mamàs que, en molts casos, comptaven ja amb aquests ingressos per a poder realitzar les seues compres”. I els ha retret a Compromís, PP, Paterna Sí Pot i Ciutadans “que cerquen armar gresca cada últim dimecres de mes pensant només en els seus interessos i no en els de la ciutadania de Paterna”. Sagredo també ha criticat “la hipocresia de voler reconèixer la tasca de Multipaterna amb el lliurament d’una placa, al mateix temps que impedisquen per segona vegada que desenes dels seus associats puguen beneficiar-se d’aquesta mesura que suposaria ingressos econòmics per al Comerç local”.

 

Per açò, el primer edil ha anunciat que “l’actual equip de Govern, que defensa l’aprovació de mesures econòmiques ja i que respecta els procediments habituals, -com que les propostes passen per comissió i compten amb els informes tècnics pertinents-, tornarà a intentar que s’aprove el xec-bebé per tercera vegada en el pròxim ple”.

 

Juan Antonio Sagredo ha visitat aquest matí alguns dels comerços que s’hagueren vist afavorits per aquesta mesura econòmica, que comptava amb el vistiplau d’Intervenció i que havia sigut dictaminat favorablement en la comissió informativa. “M’agradaria que els partits polítics de Paterna, ja que proposen fora de termini o directament obviant qualsevol tràmit administratiu, almenys no obstaculitzaren la tasca d’aquest equip de Govern que va presentar ja al novembre uns pressupostos i que ara ha intentat aprovar despeses urgents i necessaris per als veïns i veïnes de Paterna, com és el xec-bebé”, ha conclòs Sagredo.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *