Els veïns de Paterna votaran per Facebook quines pel.licules vore al Cinema d’Estiu

L’Ajuntament de Paterna recupera el tradicional cine d’estiu amb una variada oferta de pel·lícules durant els caps de setmana de juliol.

Les projeccions tindran lloc cada nit de dissabte a partir de les 21 hores, en L’Espai Cultural La Cova Gran, on es projectaran títols internacionals i nacionals aptes per a tots els públics, ampliant l’oferta d’activitats lúdiques de l’estiu.

Una de les curiositats del cicle de cine estival, és que seran els veïns els encarregats de triar les pel·lícules que es projectaran. Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, «cada setmana, en el facebook oficial de viupaterna, els paterners i paterneres podran triar entre dos títols diferents emprant els botons «m’agrada» i «m’encanta» amb el que compte la xarxa social i la pel·lícula que més vots reba es projectarà eixe fi de setmana».

Entre les pel·lícules que es proposaran, s’alternaran els títols infantils com “los Minions”, “Los pingüinos de Madagascar” o “El Libro de de la Vida”, amb pel·lícules famoses internacionalment com “El Hobbit 3: la batalla de los cinco ejércitos”, “Interstellar” o “Noche en el Museo 3: El secreto del Faraón”.

La iniciativa per a recuperar la tradició del cine d’estiu a Paterna, ve precedida de l’èxit de la projecció l’any passat de «Ocho cognoms vascos», que va reunir a més de 1.200 persones davant de la pantalla gegant que es va instal·lar en l’amfiteatre de la Cova Gran.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *