Emili Altur participa en l’encadenament simbòlic al Ausiàs March de Burjassot

El Diputat provincial de Compromís i regidor a Burjassot, Emili Altur, ha participat, junt a la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Burjassot i amb ‘El Renàixer’, entitat dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat, d’un encadenament simbòlic a l’edifici Ausiàs March de Burjassot, per demanar a Conselleria d’Educació que entregue les claus de l’edifici, que ja porta dos anys finalitzat i roman, des de llavors, tancat, i que tant necessiten algunes Associacions del poble. Per a l’encadenament, s’han usat baules de paper de revista que s’han trencat per demostrar que es pretén alliberar de la Conselleria aquest centre.

Aquest acte és un més dels que cada divendres participa Compromís, junt a El Renàixer, com les dues sessions d’entrega de signatures que s’han fet en la Conselleria per sol·licitar la seua obertura, a les que també ha participat la regidora de Compromís Lluna Arias.

En paraules d’Emili Altur: “Tot i que, des de Compromís, aconseguírem que l’Ajuntament destinara els terrenys a un centre dotacional, una vegada acabat, la Conselleria no ens cedeix les claus per fer-ne ús, malgrat les nostres constants reivindicacions. No ens cansarem de manifestar-nos cada setmana al costat de les Associacions del poble fins que aconseguim que aquest centre estiga, com no pot ser d’altra manera, al servei de les nostres veïnes i veïns”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *