En marxa el Programa “Connecta´t a Sedaví 2021”

Pretén donar informació, assessorament i orientació laboral a veïns i veïnes del municipi de Sedaví, amb l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat i la inserció soci laboral de persones en risc d’exclusió social.

 

L’Ajuntament de Sedaví, per mitjà de la Regidoria de Polítiques Socials i l’Agència de Desenvolupament Local, i a través de Fons Europeus gestionats per la Conselleria de Igualtat i Polítiques Inclusives, ha posat en marxa per quart any consecutiu el programa “Connecta´t a Sedaví”, que pretén l’orientació social i laboral, i la inserció en el mercat de treball de col·lectius de persones en risc d’exclusió social, a través de l’orientació personalitzada i la millora de l’ocupabilitat mitjançant cursos de formació, tot això dins del programa “Itineraris integrats d’Inserció Soci laboral”.

El Programa, que ha tingut un bon grau d’acceptació en les tres edicions anteriors i amb bones xifres d’atenció i inserció, pretén en aquesta edició la realització de formacions que s’ajusten al perfil professional de els/as participants.

Finalment destacar que el programa, es durà a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. Les persones interessades a prendre part del projecte han de posar-se en contacte a través dels telèfons 617927428 i 617920778, en horari de 8.00 a 15.00 hores, de dilluns a divendres.