Es licita la redacció del projecte de construcció d’una passarel·la sobre la CV-21 a la Pobla de Farnals

La Generalitat ha publicat l’anunci de licitació per a la redacció del Projecte de Construcció de la passarel·la ciclopeatonal sobre la CV-21 al seu pas per la Pobla de Farnals, una important infraestructura que permetrà donar solució als problemes de comunicació entre el nucli urbà de la localitat i el barri de la platja, que a més contribuirà a la implantació d’un eix de comunicació ciclopeatonal entre els municipis de l’interior de l´Horta Nord i la costa.

La construcció de la passarel·la culminarà la creació del carril bici i per a vianants que s’està executant al camí de la Mar, una inversió de més de 2 milions d’euros que la conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha destinat en resposta a una reivindicació històrica de la Pobla de Farnals per enllaçar els seus dos nuclis poblacionals.

Enric Palanca, alcalde del municipi, ha manifestat que la voluntat de l´Ajuntament “és unir els dos nuclis de la Pobla de Farnals amb la resta de l´àrea metropolitana de València. La voluntat de la Generalitat és que així ha de ser. Quan la voluntat de les dos administracions coincideix, el treball d´una no defrauda la necessitat de l´altra”.

Les obres del carril ciclopeatonal, la primera fase del projecte global, avancen a bon ritme. Els operaris es troben asfaltant el paviment, i en poques setmanes els treballs hauran finalitzat. Amb la licitació del projecte per a executar la segona fase, la construcció de la passarel·la, el veïnat de la Pobla està cada vegada més a prop de fer realitat una demanda clau per a la mobilitat sostenible dels dos nuclis.