Es preparen nous cursos de defensa personal a Godella per a dones, conserges i personal sanitari

Després de l’èxit de participació en anteriors edicions, la Policia Local de Godella tornarà a celebrar el curs de defensa personal per a dones. En esta tercera edició, que serà els dies 30 de març i 6, 13 i 20 d’abril, tindran prioritat les persones que no van poder participar en els cursos anteriors.

Cal recordar que l’assistència és totalment gratuïta, però s’ha de formalitzar la inscripció abans del 28 de març través del correu formacion.policia@godella.es. Les xiques menors de 18 anys hauran de presentar una autorització dels seus progenitors o tutors legals.
Esta formació consisteix en impartir nocions bàsiques d’autodefensa per tal de fomentar l’aprenentatge innat i poder reaccionar de manera immediata davant una agressió. L’objectiu no és donar una resposta lesiva i neutralitzadora davant l’agressor –ja que per a això es requeriria d’un llarg període de temps i de molt d’entrenament-, sinó simplement oferir les ferramentes bàsiques per poder fugir il·leses.

També hi haurà un curs per als conserges de l’Ajuntament i per al personal sanitari, uns grups igualment vulnerables. En este cas, es farà una formació el 4 de maig, amb l’objectiu d’oferir-los una visió real d’allò a que es poden enfrontar, així com alternatives bàsiques per eixir-ne indemnes. Per últim, hi haurà un curs per al col·legi de podòlegs de la Comunitat Valenciana l’11 de maig.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *