Es presenta el nou grup de govern (Compromís i PSOE) davant el personal de l’Ajuntament de Godella

El nou grup de govern de l’Ajuntament de Godella s’ha presentat davant el personal de la casa. Compromís i PSOE, amb quatre regidors cadascun, s’alternaran l’alcaldia durant la present legislatura, gràcies a l’acord que es signà abans del ple d’investidura, amb el suport d’Unides Podem-EU, que romandrà en l’oposició.

En l’acte, que ha tingut lloc en el saló de plens, s’ha fet públic este acord de govern, que es pot consultar en el document adjunt i que fa alcaldesses a Eva Sanchis i Bargues (Compromís) des de juny de 2019 fins a juny de 2021, i a Teresa Bueso (PSOE) des de juny de 2021 fins a juny de 2023.

En virtut d’este acord, el govern de l’Ajuntament de Godella es compromet a promoure la igualtat real efectiva com a eix d’actuació del govern, promovent polítiques transversals de foment de la igualtat mitjançant, entre altres coses, l’execució del pla d’igualtat en tot el municipi, promoure el respecte al medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic com un altre eix d’actuació, a través d’accions transversals que fomenten la reducció del consum i l’aposta per les energies netes. D’igual forma, el govern promourà com a eix transversal d’actuació l’atenció a la ciutadania, la transparència i la prestació del servei públic, garantint la contestació a tots els escrits i la realització de cartes de serveis i procediments de tots els departaments. I, sobretot, garantirà i prioritzarà el benestar social de les persones i el seu dret a una vida digna.

A més d’estes línies generals, el pacte de govern inclou acords en matèries concretes de les distintes regidories, que queden distribuïdes de la següent manera:

  • Fernando Oliveros (PSOE): Esports, Obres, Serveis Municipals, Seguretat Ciutadana, Personal i Memòria Democràtica.
  • Tatiana Prades (Compromís): Cultura, Biblioteca, Infància i Joventut, i Promoció del Valencià.
  • Teresa Bueso (PSOE): Educació, Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, i Igualtat.
  • Carles Albert Duran (Compromís): Urbanisme i Trànsit.
  • Natalia Garrido (PSOE): Contractació, Medi Ambient i Participació Ciutadana.
  • Adolf Rodríguez (Compromís): Comunicació, Modernització, Transparència, Agermanament i Turisme.
  • Antonio Segura (PSOE): Hisenda i Atenció a la Ciutadania.
  • Eva Sanchis (Compromís): Benestar Social i Salut Pública, Festes i Agricultura.

Com a novetat, cal destacar la creació de la nova regidoria de Turisme, i el fet que la regidoria de Festes anirà lligada a l’alcaldia, és a dir, els dos primers anys estarà gestionada per Eva Sanchis i els dos següents per Teresa Bueso. A més, Biblioteca i Promoció del Valencià passen a gestionar-se de manera conjunta dins de l’àrea de Cultura, i Joventut inclourà també la secció dedicada a la Infància.

Per últim, s’han nomenat les tinences d’alcaldia: Teresa Bueso (primera), Tatiana Prades (segona), Fernando Oliveros (tercer) i Carles Duran (quart). La representació en les entitats supramunicipals es repartira d’una forma lògica, en funció de les distintes regidories assumides per cada polític.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *