Es trasllada d’ubicació el Mercat de la Mar de La Pobla dels diumenges per a garantir les mesures sanitàries

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha traslladat el Mercat de la Mar, que fins ara se celebrava els diumenges a la plaça de les Corts Valencianes, a l’avinguda Jaume I al costat de l’església. La nova ubicació permet un major control de l’aforament en allunyar-se de la primera línia de la platja, alhora que facilita l’obertura d’un major número de parades mantenint la distància de seguretat de dos metres entre cada aparador.

‘La situació que travessem ens obliga a canviar moltes de les iniciatives municipals, i des de l’Ajuntament intentem actuar amb la màxima responsabilitat per a evitar rebrots de la pandèmia. La modificació del lloc on se celebra el Mercat de la Mar és una de les moltes mesures que hem hagut d’aplicar, ubicació que també farem servir per quan es pose en marxa el mercat d’estiu dels divendres”, ha explicat l’alcalde de la Pobla de Farnals, Enric Palanca.

Per a acudir al Mercat de la Mar és obligatori utilitzar mascareta així com mantindre la distància interpersonal amb la resta de persones usuàries del servei.