Es trenca també el pacte de govern Compromís- PSPV a Paiporta

«Les regidores i regidors de l’equip de govern de Paiporta es posaran al capdavant de les delegacions de Benestar Social i Ocupació i Comerç. Aquests canvis en el govern de la localitat arriben després de que el Grup Socialista a l’Ajuntament de Paiporta haja decidit abandonar el govern», explica un comunitat de l’Ajuntament.

Els canvis es concretaran de la següent manera: «En les pròximes hores, a partir de que es materialitze la renúncia de les regidores i regidors socialistes, Guillem Montoro, actual regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, de Compromís, assumirà l’àrea de Benestar Social, que agruparà a partir d’ara Igualtat, Sanitat i Salut, Persones Majors i Cooperació Social. Montoro continuarà, a més, al capdavant de l’àrea de Participació Ciutadana.
La regidora Teresa Verdú, de Pod-EU, sumarà a les seues competències de Foment de les Arts Escèniques i Biblioteca les d’Ocupació i Comerç».

Els grups de l’equip de govern de Paiporta continuaran implementant les mesures acordades en el pacte signat al 2015, orientat a prioritzar l’atenció a les necessitats bàsiques de la ciutadania més vulnerable des del punt de vista econòmic i social.

En l’àrea de Benestar Social, el seu nou responsable, Guillem Montoro, ha explicat que incidirà en el desenvolupament de polítiques de vivenda, d’extensió de la Renda Valenciana d’Inclusió, i en una idea més transversal del treball en Igualtat, per a donar-li una perspectiva de visibilitat i defensa dels drets de les persones que formen part dels col·lectius LGTBI.

En Ocupació i Comerç, la nova regidora, Teresa Verdú, centrarà els seus esforços en l’extensió de polítiques per dinamitzar i reforçar el paper del Mercat Municipal dins d’un treball més ampli pel comerç local, i per afavorir l’empreneduria com una forma essencial per a que les persones troben un desenvolupament laboral ple. Així com continuar en la tasca de foment de l’ocupació.

En els pròxims dies es faran efectius administrativament aquests canvis, i els nous responsables de les àrees es reuniran amb els equips humans de cada regidoria per a continuar amb normalitat el treball el més prompte possible.

Paiporta no ha estat l’única població on els socis de govern no han arribat fins al final de legislatura. En tot sols dos mesos s’han produït dos ruptures de govern més, tant a Paterna i en Puçol on les discrepàncies PSOE / Compromís també han conclòs per trencar els pactes.

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *