Escoles Esportives Municipals de València: 24 disciplines diferents, dels 4 als 18 anys

Les Escoles Esportives Municipals, que tenen com a objectiu endinsar als xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys al món de l’esport, així com a fomentar la seua pràctica en grup i els beneficis que comporta per a la salut, començaran la seua activitat a l’octubre. Les classes, que es realitzaran en horari no lectiu a les instal·lacions dels mateixos centres escolars, així com a alguns poliesportius municipals, versaran sobre 24 disciplines esportives diferents. El termini d’inscripció comença hui, dilluns 17 de setembre.

La regidora delegada de Sanitat, Salut i Esport Maite Girau, ha informat hui d’estes activitats que organitzen les diferents Federacions i entitats esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, i ha explicat que es tracta d’un programa de promoció de l’esport «que compta amb tots els requisits legals de seguretat i salut i de qualitat educativa», i destaca per ser «igualitari, ja que integra a tots i totes que vulguen practicar esport, facilita una conciliació familiar i garanteix una correcta iniciació esportiva».

«Un dels objectius principals que orienta la política esportiva d’este govern municipal és el d’aconseguir oferir esport per totes i per a tots. Amb les Escoles Esportives acostem l’esport a l’edat més primerenca i en un entorn molt adequat, perquè portem l’esport als mateixos centres educatius on els xiquets i xiquetes cursen els seus estudis i, quan això no és possible, a les mateixes instal·lacions esportives municipals», ha explicat la regidora.

Per a este curs 2018/2019 les Escoles Esportives Municipals impartixen classes d’activitat física de base, pre-esport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, futbol sala, futbol femení, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, orientació, frontenis, voleibol, rugbi, triatló, tennis de taula, pilota valenciana, pàdel i waterpolo.

Per a tots aquells centres escolars que no hagen pogut inscriure’s durant les dates establertes, es tornarà a obrir el termini al gener per poder gaudir de totes les activitats proposades per les Escoles Esportives.

Comentarios: 1

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *