Espectacles gratuïts de dansa i teatre aquest cap de setmana a la platja del Puig

El pròxim 18 de juny la platja del Puig acollirà una edició especial de la mostra itinerant Tot per l’aire a vora mar: TOT MEDITERRANI

A TOT MEDITERRANI el públic podrá gaudir de 3 espectacles de dansa i teatre, amb la mar mediterrània com a nexe d’unió.

Els espectacles se representaran de manera itinerant, a partir de les 20,15 i fins les 22,30 en 3 espais diferentsUrbanització Puig-Val (Indala) – Passeig Marítim (Aquil.les) i Urbanització Play Puig (Olea)

  • En Indala, tres ballarins combinen dansa contemporània, teatre físic i  circ per a construir una peça que, manipulant tubs de metall i rodes Cyr, descubrix a l’ésser humà, primitiu i contemporani. El muntatge recull al seu imaginari part del patrimoni cultural prehistòric de la península Ibèrica. La figura rupestre del Índalo  (Almeria) cobra vida en aquesta peça, i ho fa en totes les seues variacions paleolítiques que es troben en jaciments de tot el planeta.
  • Aquil.les és un gegant articulat de més de 5 metres d’altura que recorrerà tot el passeig marítim del Puig, de sud a nord. Un espectacle d’enorme impacte visual que té com a protagonista Aquil.les, el gran heroi de la mitología grega, fill de la deessa Tetis i del mortal Peleu. De tot els qui lluitaren a la guerra de Troia fou el més reconegut. La seua extrema fortalesa, crueltat, arrogància i bellesa el convertiren en un prototip  per a tots els que volen viure una vida il.lustre, perillosa i trepidant.
  • Olea, naix de l’arbre present en totes les cultures mediterrànies com a símbol de resistència, fortalesa i pau. La guerra sacseja la terra, s’emporta els homes i dues dones s’uneixen per assegurar la continuïtat de la vida. Aquesta senzilla premisa, però potent, teixeix la dramatúrgia circular d’Olea. Passat i present en un peça hipnòtica de poesia visual que té l’olivera com a protagonista.