Esquerra Unida sol·licita documentació a Egevasa

Tal i com va anunciar, l’actual vicepresidenta quarta de la Diputació de València i membre del Consell d’Administració d’Egevasa, Rosa Pérez Garijo, ha presentat una bateria de sol·licituds de documentació a l’empresa mixta, participada per la corporació provincial i per Aguas de Valencia.

Concretament, Pérez Garijo ha sol·licitat còpia de les factures abonades a les empreses CRESPO GOMAR S.L., OPINO MEDIA S.L. y OSSIDO COMUNICACIÓN, S.L. durant els anys 2005, 2006, 2007 i 2008, a més d’una relació de totes les factures abonades per Egevasa durant el mateix període, indicant l’empresa o entitat, el concepte i la quantia.

A més de les citades, la diputada d’esquerres ha reiterat peticions d’informació que va realitzar en 2017, la resposta de les quals no ha rebut. Així, ha passat més d’un any des que Pérez Garijo sol·licitara la declaració anual d’operacions amb terceres persones (“model 347” de l’Agència Tributària) de l’empresa mixta Egevasa sense que se li haja lliurat, i vora nou mesos des que s’interessara per la despesa amb targetes bancàries o l’existència de despeses de caixa fixa sense que se li haja contestat.

La diputada provincial d’EUPV també va sol·licitar en juliol de l’any passat els informes jurídics que emparaven les pròrrogues de les concessions d’Egevasa, i de moment, no hi ha rastre d’ells.

L’actual vicepresidenta quarta de la Diputació ha recordat que durant l’etapa del PP va sol·licitar informació sobre Egevasa “que mai ens va arribar i que no vam poder incorporar a la nostra denúncia de Taula” i ha afegit que “en cas de no rebre la documentació sol·licitada en temps i forma, ens trobaríem en una situació d’opacitat comparable a la del PP”. No obstant, Pérez Garijo confia en poder examinar “prompte” tota la documentació.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *