Esther Coronado pren possessió com a nova regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Paiporta

Esther Coronado ha pres possessió de la seua acta de regidora a l’Ajuntament de Paiporta en el ple ordinari del mes d’octubre, celebrat aquest dijous. Coronado serà la nova regidora d’Igualtat del consistori, després que el seu predecessor, Guillem Montoro, deixara el càrrec per motius laborals al mes de setembre.
La periodista i Màster en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica, i destacada activista en favor de la lactància materna des del seu càrrec de presidenta de l’ONG Amamanta, afronta la resta de la legislatura amb l’ànim de «continuar el llegat que ens deixa Guillem Montoro, que ha fet un treball formidable però, òbviament, amb noves perspectives» ja que parteix «d’un bagatge diferent, com a professional, activista, com a dona i com a mare».
L’objectiu global de la nova responsable d’Igualtat és fer de Paiporta una localitat «feminista, diversa, igualitària i més empàtica, amb humilitat però amb convicció».
Coronado, per últim, ha agraït la confiança dipositada en ella pel col·lectiu de Compromís per Paiporta i a l’alcaldessa, Isabel Martín, que «sempre sap com proposar-nos nous reptes i liderar a l’equip». També va tindre paraules per als companys de grup municipal, «bones persones amb molt de cor i grans idees», i de la resta de l’equip de govern.
Tots els grups municipals li varen donar una cordial benvinguda a la corporació i varen expressar la seua voluntat de treballar de manera conjunta en assumptes tan transcendentals com les polítiques municipals d’igualtat.