Esther Torrijos, nova regidora de Cultura de Paiporta

La regidora de Transparència, Comunicació i Participació Ciutadana, Esther Torrijos, ha pres possessió de la seua nova responsabilitat com a regidora de Cultura en el ple extraordinari de juliol, celebrat a l’Ajuntament de Paiporta aquest dimarts.

Torrijos substitueix en l’àrea a Maribel Albalat que, després de convertir-se en alcaldessa de Paiporta, ha delegat aquesta regidoria en la seua companya, per dedicar tota la seua atenció als projectes imminents i a la ciutadania de Paiporta.

En paraules de la nova regidora de Cultura “és un repte més que assumisc amb molta responsabilitat i moltes ganes. Hi ha un gran personal, molt professional, a l’àrea i espere comptar especialment en aquests primers temps amb tota la seua ajuda”.

La passada setmana la nova alcaldessa signava el decret a través del qual quedaven designades totes les delegacions municipals per a aquest període de dos anys. A més de la Regidoria de Cultura, Torrijos ocuparà de la delegació de Festes, que fins ara ostentava el regidor Vicent Císcar. La regidora continuarà ocupant les seues funcions a la Regidoria de Transparència, Comunicació i Participació Ciutadana.

La resta de regidors i regidores paiportins mantenen les seues regidories i delegacions. Així doncs, Isabel Martín continuarà al capdavant de la Regidoria d’Hisenda; Pep Val en la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat; Olga Sandrós en Economia, Ocupació i Comerç; Rafa Gadea en Benestar Social , Sanitat i Salut Pública; Esther Coronado en Igualtat; Marian Val, Joventut i Esport; Vicent Císcar, Interior i Personal; Mª Jesús López Innovació i Atenció Ciutadana i Alejandro Sánchez, Educació.

El ple extraordinari ha servit igualment per redistribuir la participació dels membres de la corporació municipal en les diferents comissions, així com per a assignar els i les representants municipals en diferents entitats i Consells locals.