Estrena temporada el Museu Comarcal de l’Horta Sud

El Museu Comarcal de l’Horta Sud, arranca temporada amb força i un fum d’activitats per a totes les edats, i tots els amants de l’art, donant a més suport a nombroses activitats de la nostra comarca.
Després que passat divendres se celebrara la Setmana de la Mobilitat, dissabte va tindre lloc la festa d’Estellés en un mes al qual el poeta faria 94 anys d’edat.
Dimarts 25 de setembre arriba la inauguració de la Setmana de l’Agricultura.
26-27-28 de setembre, a més, el Museu acull els tallers infantils de la setmana de l’Agricultura amb el nom Oli Oli Olea Juuu!!!
També el dimecres 26 de setembre, al Museu Comarcal Josep Ferrís March, es projectarà la pel·lícula El Olivo i es realitzarà el taller d’Olives i tast.
Dijous 27 de setembre, xarrada Oliveres en Perill sobre la Xilella fastidiosa.

Divendres 28 de setembre, xarrada Un passeig pels espais d’oi de Torrent.

Dissabte 29 de setembre, Nit de Rondalles (Homenatge a la Gavella).

En octubre, a més a més, el Museu Comarcal de l’Horta Sud celebrarà a la seua seu més activitats interessants per a tot aquell que vullga participar:

Curs pràctic de Restauració, taller de de Tocs de Campanes, tallers Rodem Històries de Por al Museu, dins la campanya Espanta la Por llançada pel Museu Valencià d’Etnologia o l’exposició Canvia les teues Sabates, entre d’altres.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *