‘Eva y Adán’, este dissabte en l’Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet

Este dissabte a les 19.00 hores en l’auditori Moli de Vila de Quart de Poblet podreu vore ‘Eva y Adán’. És una adaptació del mite des del cos i les seues possibilitats. La primera dona i el primer home es miren amb curiositat, es descobreixen similars i gaudeixen d’una vida salvatge i idíl·lica. Eva y Adán vola per damunt de qualsevol clixé de sexe o de gènere.

Un espectacle de dansa actual amb ritme i molt d’humor a Quart de Poblet. Dansa per a menuts i també per a majors. Una oportunitat immillorable per a acostar-se per primera vegada a aquest meravellós art. Origen, encontre, ingenuïtat, curiositat, descobriment, joc, desenvolupament i progrés són les bases d’aquesta peça que ens endinsa en la comunicació i en les relacions humanes.

Sota la direcció d’Asun Noales, ballarina, coreògrafa i docent amb una dilatada i exitosa trajectòria, Otradanza s’ha consolidat com una de les companyies amb més projecció i prestigi del panorama valencià i de tot l’estat espanyol. Les entrades costen 2,5 i 3 euros.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *