Exposició fotogràfica «12 mirades HUMUS»

Divendres passat, l’alcaldessa Cristina Civera, el regidor d’agricultura Francesc Alcaina i la resta de regidors de l’equip de govern van inaugurar l’exposició fotogràfica «12 mirades HUMUS», un homenatge a les persones que treballen els horts socials i ecològics de Museros.
El passat mes de juny finalment es pogueren inaugurar les 36 parcel.les que l’ajuntament de Museros a posat a disposició dels veïns i de les veïnes.
Gràcies a la subvenció de la Diputació de València per import de 36.000 €, s’han dotat 2440 m2 a la partida del casal del terme de Museros.

La terra sempre ha sigut el tresor més valuós de la nostra gent. Compartir-la, donar accés a aquesta a les persones, és un símbol de confiança, d’amistat i d’integració als nostres valors més ancestrals.

La sensació de consumir aliments de la pròpia collita, la preocupació i l’enteniment de l’aigua, de l’aire i dels olors del territori… Tot junt fa que les persones entenguen el nostre passat. I, a més, obri les portes a un futur en el qual la sobirania alimentària i el respecte pel medi ambient seran, de segur, un valor suprem.

Els horts socials i ecològics de Museros són un gran orgull per a l’Ajuntament. Les persones que hi han accedit són els pioners d’aquest viatge, d’aquest canvi de rumb que, amb la fe i la tenacitat del llaurador, recorrerem per tal de deixar als nostres descendents un món millor que el que nosaltres habitem.

L’exposició és un homenatge merescut a aquestes persones, i un pas més en la difusió i posada en valor d’aquest important patrimoni muserenc.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *