Festes per a tots a Quart de Poblet

En les celebracions religioses van destacar la processó en honor de la Mare de Déu de la Llum, patrona de Quart de Poblet, i l’acte d’exaltació al Santíssim Crist dels Afligits, amb el tradicional “cant de la Carxofa”, interpretat enguany per “l’angelet” Pablo Mestre Ródenas. No van faltar les “albaes” dedicades al Crist en un any molt especial, ja que es complix el 75 aniversari de la creació de la imatge actual, encarregada pels Clavaris del Crist a l’escultor valencià José Pérez Gregori.

Novament, el parc de Sant Onofre va acollir una representació teatral inclosa en el cicle d’espectacles infantils organitzat per l’Ajuntament. En este cas, els més xicotets van gaudir de les “Aventuras del Quijote”, de la companyia El Retablo.

Quant als espectacles per a adults, Saga Produccions amb “La Jaula de Grillos” va obtenir un rotund èxit, omplint el passeig al costat de la Biblioteca Pública Municipal.

Les comissions de festes dels barris van continuar amb els festejos, entre ells la màster class (aerogap, Pilates i zumba) organitzada per Quart per l’Esport i la comissió de festes Primer de Maig. Els festers de santa Cecilia van culminar les activitats fins al pròxim any.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *