FGV comença la substitució de les dues escales mecàniques de l’estació de Metrovalencia de Manises

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) comença hui dilluns dia 17 de gener la substitució de les dues escales mecàniques de l’estació de Metrovalencia de Manises. Les obres es faran en horari nocturn des de les 23:00 hores fins a les 6:00 del dia següent durant  tres setmanes aproximadament.

 

Per a dur a terme la primera part de les obres s’ocuparà temporalment la via pública en la zona, encara que no està prevista cap afecció sobre elements urbanístics.

 

Les nits dels dies 19, 20, 25 i 26 serà quan està previst l’estacionament del  camió que durà els dos trams superiors de les escales mecàniques i de la grua que els introduirà a l’interior de l’estació. La part inferior de les escales arriba amb una màquina especial per les vies.

 

Cal afegir que l’Ajuntament de Manises porta molts mesos reclamant la substitució dels sistemes elevadors de les estacions per donar servei a tots els manisers i maniseres.

 

A l’estació de Roses ja s’han substituït les dues escales i també està prevista la mateixa actuació a la de Salt de l’Aigua, dins d’un plan de FGV per a millorar l’accés a 9 estacions de Metrovalencia amb un pressupost de més de 2 milions d’euros.