Finalicen les obres a la gasolinera de la platja de La Pobla de Farnals per a evitar que aigües negres aboquen a la mar

Han finalitzat les obres a l’estació de serveis del barri de la platja amb les quals s’han connectat les canonades dels banys públics a la xarxa del clavegueram. Les persones propietàries de la gasolinera han atés el requeriment realitzat per l’Ajuntament, que va detectar que les aigües negres generades a l’emplaçament desembocaven a la xarxa de pluvials de la localitat i acabaven sense cap tipus de filtratge abocades a la mar.

Per a evitar l’impacte ambiental de la infraestructura, s’ha instal·lat un sistema de bombeig que condueix correctament els residus a les canalitzacions pertinents. Durant el temps que han durat els treballs s’han utilitzat wàters portàtils a les proximitats de la gasolinera.
Lluïsa Aragó, regidora de Medi Ambient de la Pobla de Farnals, ha explicat que es continua treballant, junt amb la col·laboració d’Aigües de València, empresa adjudicatària del manteniment del clavegueram de la localitat, per a localitzar la resta de punts de la localitat en els quals la xarxa del clavegueram siga precària. “Estem planificant i requerint intervencions en les zones en les quals hem detectat problemes. És imprescindible mantindre el clavegueram en les millors condicions possibles per a minimitzar l’abocament d’aigües brutes”, ha manifestat l’edil.