Finalitza amb éxit el Primer Campus de Futbol Sala d’Alaquàs

Alaquàs ha finalitzat amb éxit aquest mes de juliol el primera Campus de Futbol Sala organitzat pel Club Castell d’Alaquàs Futsal amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor d’Esports, Fran Evangelista, va assistir a la seua clausura per tal de felicitar el club per la iniciativa i per la gran acollida obtinguda en la seua primera edició.

 

L’objectiu del Campus ha estat fomentar aquesta modalitat esportiva sota els valors del respecte i la companyonia. Durant les dues primeres setmanes de juliol, els participants han pogut guadir de les diferents activitats organitzades: partits de futbol sala, multijocs, piscina i excursions culturals. Ha hagut també classes teòriques sobre la regla del joc adaptades al futbol sala així com també s’ha donat a conèixer també vocabulario específic en anglés sobre l’esport.

 

El Campus ha estat dirigit per Fabio Ramón Casalucci i com a monitors han participat Olga Zomeño, Enrique Piqueras, Mauricio Baeza i Jorge Cayetano. L’èxit i la bona acollida farà que l’any vinent puguen repetir l’experiència.

 

El club de Futbol Sala d’Alaquàs està format enguany per vuit equips de diferents categories: benjamí, aleví, infantil, cadet, dos equips de juvenil, sénior femení i sénior masculí.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *