Finalitza el primer tram de neteja del riu Túria

Des de fa ja unes setmanes s’han dut a terme les tasques de neteja del riu Túria i , per tant, gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Diputació de València, el Parc Natural del Túria i l’Ajuntament de Manises, la zona del riu de Manises ja està neta de pont a pont.

 

S’ha fet el primer tram d’actuació des de l’escala tercera fins al pont entre Manises i Paterna. Ara que el riu està net, és torn de que la brigada de la Conselleria traga el rizoma. A continuació, es donarà pas a la replantació de vegetació a la zona de la ribera. Per altra banda, està previst que hi haja una brigada de manteniment entre Paterna, Quart de Poblet i Manises que fins al moment no existia, per tal de, en un futur, poder dur a terme la adequada conservació que el nostre riu Túria mereix.

 

Segons el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «després de netejar el riu és important que es puga comptar amb la col·laboració de la ciutadania per tal de mantindre un ben amb tant de valor mediambiental com és el nostre paratge natural».

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *