Finalitza la remodelació de la plaça París de La Pobla de Farnals

La plaça París de la platja de la Pobla de Farnals ha estat remodelada íntegrament en un projecte promogut per l’Ajuntament amb fons del pla SOM de la Diputació de València. La inversió, de prop de 120.000 euros, ha permés connectar el passeig matim amb el nucli mitjançant la creac duna gran supercie amb zones darbrat, tendals per a oferir ombratge i mobiliari ur integrat amb lentorn.

La remodelac, a més de respondre a la necessitat de millorar els espais blics del nucli costaner, suposa la dotac duna ubicac alternativa a la plaça de les Corts perquè no estiga tan saturada d’activitats”, ha expressat l’alcalde de la població, Enric Palanca. Es tracta, segons l’edil, de diversificar els punts de realitzac dels mercats i de les iniciatives culturals per tal de desenvolupar el creixement turístic cap a altres zones del municipi, més encara amb la situació creada per la pandèmia de la COVID-19.

Queda pendent la instal·lació de taules de pícnic i jocs infantils en un dels espais de la plaça, que seran finançats amb fons propis i triats a través del Consell d’Infància i Adolescència Municipal (CIAM).