Finalitzen els tallers d’hàbits alimentaris i hidratació per a esportistes a Paiporta

Aquest dimarts han finalitzat els tallers d’hàbits alimentaris i hidratació promoguts pel Servei Municipal d’Esports de Paiporta. En aquestes accions formatives gratuïtes s’ha ensenyat a xiquetes i xiquets, i adultes i adults, la millor manera d’alimentar-se i hidratar-se per millorar el rendiment esportiu.

En dues sessions, una destinada al públic adult i altra al més jove, expertes en nutrició han impartit els tallers, als que han estat convidats especialment els i les components dels clubs esportius de Paiporta. La iniciativa ha tingut bona acollida, i desenes de persones s’han mostrat interessades i han acudit a les sessions. Entre els continguts, han destacat nocions bàsiques sobre la combinació d’aliments a ingerir per millorar el rendiment, però també per a gaudir d’una dieta sana i quilibrada en la vida diària.
Aquests tallers s’emmarquen dins d’uan sèrie d’accions formatives destinades als i les esportistes de Paiporta, i que inclou també un taller sobre reanimació cardio-pulmonar, una pràctica que pot ser clau per salvar vides en cas d’alguna incidència greu mentre es practica esport.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *