Finalitzen les obres de la rotonda de la CV-406 que reordena el trànsit d’un punt conflictiu de circulació a Paiporta

Diputació cedirà la titularitat de la carretera al municipi i entregarà l’obra amb la millora i reasfaltatge de la travessia

La Diputació de València ha finalitzat les obres de la nova rotonda de la CV-406, en el tram que connecta les localitats de Paiporta i Picanya. Les actuacions, que milloren la seguretat d’aquesta via, han substituït l’anterior encreuament en forma de T, amb una inversió per a la seua execució que ha ascendit a 350.000 euros.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Maribel Albalat, ha valorat molt positivament el que altres administracions aposten per Paiporta amb dotacions i finançament. «Aconseguir finançament supramunicipal és també part del nostre treball de gestió, per això és una molt bona notícia que vinguen inversions a Paiporta d’altres administracions i que, a més, servisquen per a posar solució a problemes històrics de la nostra localitat».

Per a la regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, la finalització d’aquesta rotonda «culmina un llarg procés de reivindicacions des del govern de Paiporta davant de la Diputació, iniciades al 2015, i que finalment han fructificat en una infraestructura que ens connecta de manera més segura amb el nostre entorn i que, a més, va enllaçada al futur carril bici que ens unirà a l’anell verd metropolità de València».

.L’actuació dóna curs a una reivindicació paiportina històrica i posa fi a una intersecció conflictiva amb una densitat de pas de 10.000 vehicles al dia. Una vegada finalitzades les obres, Diputació cedirà la titularitat de la carretera al municipi. Així mateix, l’actuació inclou la millora i reasfaltatge de la travessia.