Finalment la Pobla de Farnals també tancarà les seues platges a Sant Joan

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals permet el bany lliure i la permanència en l’arena de les platges de la localitat des del passat cap de setmana. Per tal de controlar l’aforament i el compliment de la distància entre les persones usuàries de les platges, s’ha contractat un servei de vigilància privada que s’encarrega de coordinar l’accés dels veïns i visitants a les platges, així com acomodar els diferents grups de persones mantenint les distàncies de seguretat.

L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha valorat molt positivament l’inici de la temporada, “ja que hem tingut una bona afluència de persones que han gaudit de l’excel·lent qualitat de les nostres platges sense que s’hagen produït aglomeracions que puguen iniciar un rebrot de la pandèmia”. Això no obstant, el consistori ha establert que la Nit de Sant Joan, tant la platja Nord com la de Pobla Marina, romandran tancades. “La decicisió s’ha pres en la Junta Local de Seguretat seguint les recomanacions de la subdelegació del Govern. Volem mantindre la precaució en la celebració d’una festa nocturna on el control de les mesures de seguretat per evitar contagis per coronavirus es complica”, ha exposat Palanca.

Aquesta decisió se suma als Ajuntaments de València, Alboraia, Meliana, Massamagrell i Massalfassar, que també tancaran les platges.

Per altra banda, durant les pròximes setmanes es reactivarà el servei de socorrisme, l’adjudicació del qual està finalitzant, i s’incorporaran els auxiliars de platja contractats per la Generalitat que reforçaran el treball del servei de vigilància.