FirAl torna a Almàssera

Almàssera es bolca amb el teixit comercial del municipi celebrant FirAl, la fira del comerç d’Almàssera. En aquesta segona edició l’Ajuntament recupera l’esdeveniment amb l’objectiu “de tornar a il·lusionar als comerciants i a la societat civil després d’aquests dos anys tan durs en els quals ens ha costat mantindre el tipus”, va assegurar Joan Carles Jover, regidor de promoció econòmica de la localitat de l’Horta Nord. “I és que el comerç és l’element més viu del nostre poble. Essencial en el dia dia, com ja es va demostrar des de l’inici de la pandèmia estant sempre al peu del canó”, va afegir l’alcalde, Ramón Puchades.

Aquest cap de setmana associacions i comerços del municipi ixen a la plaça per a acostar els seus productes i serveis als veïns i veïnes de la localitat. En una fira en la qual estan representats tot tipus de negocis: el sector agroalimentari amb productes de proximitat; l’artesania i joieria; el sector del calçat; serveis d’assessoria i immobiliària o serveis sanitaris.

Aquestes dues jornades no sols serveixen per a traure al carrer als comerços, l’Ajuntament programà una sèrie d’activitats i tallers per al difrute de xicotets i majors, que participen en masterclass de pilates, zumba o classes de ball. Mentres que els més menuts poden gaudir de jocs infantils.