FIRALBORAIA presenta la seua quarta edició amb àmplia oferta per a tots els públics

Un any més, FIRALBORAIA en la seua quarta edició, torna al passeig d’Aragó per a oferir-nos una oferta comercial, artesanal, social i gastronòmica molt interessant.

En aquesta ocasió, els dies 26, 27 i 28 d’octubre comptarem amb més de 40 stands de comerços, artesans i un programa d’activitats replet per al gaudi de tots, veïns i veïnes, turistes i els més menuts i menudes de la casa.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’excel·lentíssim Ajuntament d’Alboraia, té com a finalitat promocionar i dinamitzar el comerç local.

La fira compta amb expositors de diferents sectors: automoció, rebosteria, tecnologia, perruqueria, botigues de ropa, papereria, etc. està programada música en directe, un taller de reciclatge ecològic, pinta cares, balls, activitats esportives a més de castells unflables per a xiquets i xiquetes.

D’altra banda, com ve sent habitual, gràcies a la col·laboració de comerciants, artesans i empreses es realitzaran diferents sortejos entre totes les persones que vinguen a visitar-nos, Així mateix, comptarem amb caravanes FoodTruck que arribaran el divendres per a oferir una proposta gastronòmica per a tots.

Les associacions que participen en el programa d’ activitats, en aquesta ocasió són: El Consell regulador de la denominació d’Origen de la Xufa de València, les associacions d’ artesans AMEVENDIA i AFETAMA, l’ asociació Carabassera, asociació Lliber-Art, la Unió de Consumidors de València, el Club de Karate d’Alboraia, l’Institut Imedes i AVASFACEM.

Aquest esdeveniment compta a més amb ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors Productius, Comerç i Treball, el suport de MetroValència, el Servei Municipal d’Informació al Consumidor (SMIC) i el mercat municipal d’Alboraia.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *